Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Liikuntaleikkikoulut

 
http://www.nuorisuomi.fi/files/ns2/liikuntakerhot_logot/LLKvari300_08.jpg
 

Olympiakomitean (Nuoren Suomen) Liikuntaleikkikoulu eli liikkari on 3-6 -vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaharrastus.


Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä juoksusta hyppimiseen, erilaisten pelivälineiden hallintaa, pari- ja ryhmätoimintaa erilaisten harjoitteiden ja leikkien myötä sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja.

3-4-vuotiaille sekä 5-6-vuotiaille tarkoitetut ryhmät kokoontuvat kerran viikossa, ja kerran kuukaudessa vanhemmat pääsevät mukaan liikkumaan yhteistunneille.Vantaan NMKY:n liikkarit kaudella 2019-2020 (ilmoittautuminen punaisesta linkistä);


Liikkarimaksu syys- ja kevätkaudelle 2019-2020 on 150 € (2 x 75€)
Osallistumismaksu sisältää
ohjauksen, liikkaripaidan ja vakuutuksen kerhoajalle.Lisätietoja järjestösihteeriltä 040 588 6242 / marja-riitta.typpi@ymca.fiVantaan Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ry, vantaa@ymca.fi

  näytä normaaliversio » Ylös