Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

HARRASTEKERHOT KAUDELLA 2020-2021 (katso liikuntakerhot kohdasta liikunta)

Ilmoittautuminen punaisesta linkistä ryhmän kohdalta (jos otsikko ei ole punainen tapahtuu ilmoittautuminen muulla tapaa tai se ei ole vielä alkanut)

Päivitämme sivulle kerhoja sitä mukaa kun saamme koronatilanteeseen liittyen tila-, ohjaaja- ja sisältökysymykset varmistettua.

 
 
 
LAPSILLE
 
[mainos] 3-5 luokkalaisille Kolohongan nuorisotalolla keskiviikkoisin klo 17:00-18:30 Tykkäätkö askarrella ja tehdä käsillä? Tämä kerho on juuri sinulle. Kerhoa ohjaavat aikuiset kädentaidoista ja askartelusta innostuneet ohjaajat. Ensimmäinen kerta 9.9.2020 Materiaalimaksu on 10€

 
"Torstis"
Torstiksessa askartelemme ja pelailemme.  Kerho on Länsimäen kirkon yläkerrassa ja se tarkoitettu 1-6 luokkalaisille. Kerho on ilmainen mutta vaatii ilmoittautumisen. Tarjoamme pienen välipalan lapsille.
 
 
"Tähtitytöt"
Tähtitytöt -kerho on tytöille suunnattu kerho, jossa viikoittain tehdään erilaisia tytöille sopivia askareita. Esimerkiksi hemmottelupäiviä ja askartelua sekä kokkailua. Kerho kokoontuu Hakunilan kirkon alakerrassa perjantaisin klo 17:30-19. Tähtitytöt on suunnattu ala-aste ikäisille ja ensimmäinen kerta on 2.10.2020.
 
VVO-kerho tiistaisin Hakunilassa
 
Tulossa myös kädentaitokerhoja, kokkikerhoja, eSport-kerho ja lennokkikerho....
 
 
NUORILLE

Kolohongan nuorisotila

YMCA-nuorten toiminta [mainos]
Pop-up-toimintaa ja yhteistä tekemistä +16-vuotiaille. Haluatko mukaan? Laita WhatsAppia Jasminelle 045 1829551
 
 

[MUSAKOULU] [KLIKKAA JA TUTUSTU MUSAKOULUUN]
 
 
 
Lisätietoja kerhotoiminnasta nuorisosihteeriltä 045 1829551 / jasmine.moberg@ymca.fi


Vantaan Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ry, vantaa@ymca.fi

  näytä normaaliversio » Ylös