Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

JäsenyysLiity jäseneksi


Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi maksamalla jäsenmaksun tilille FI 57 572010 41012929.
Jäsenmaksu 30€ kattaa henkilöjäsenyyden, lisäksi samassa taloudessa asuvat muut perheenjäsenet voivat liittyä 5€:lla jäseneksi. Merkitse maksun viestikenttään kaikkien jäsenmaksun maksavien perheenjäsenten nimet.

Jäsenmaksun maksamisen lisäksi täytä Jäseneksi ilmoittautuminen kaudelle 2020-2021 (ilmoittautumalla rekisteriin saat tiedot mm vuosikokouksista ja jäsenkortin).

Kerhotoiminnassa mukana olevilta jäsenmaksu peritään kerhomaksun yhteydessä.

Jäsenenä olet tukemassa tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa.  Toivomme,että Namikan jäseneksi liittyisivät kaikki Vantaan NMKY:n kannattajat, vanhemmat, pelaajat, talkooväki ja muut seuran toimintaan osallistuvat sekä ystävät, jotka haluavat yksityishenkilöinä tukea toimintaamme. 

Vuosikokous hyväksyi 15.6. Kolohongan YMCA-tilassa v 2019 [toimintakertomuksen] ja tilinpäätöksen.

HUOM! Syyskokous pidetään ma 23.11. klo 19 Länsimäen kirkolla. Osallistuminen jäsenille vain ilmoittautumalla 18.11.2020 mennessä meiliin justus.kivimaki@ymca.fi 


Jäsenedut

Jäsenetuja saat mm. tuotteistamme, joistakin leiri- ja osallistumismaksuista, kansainvälisissä avustuksissa ym. 

Eastonin Intersport myöntää myös useasta tuotteesta väh -10%. Vantaan NMKY:n jäsenet saavat myös Korispisteestä 20% alennuksennormaalihintaisista kengistä ja -15% myymälän normaalihintaista tuotteistatietyin poikkeuksin ( = Energia- palautus –urheilujuomat, patukat etc.). Kysy myös Korispisteen jäsenetuja.

Pääset mukaan päättämään yhdistyksemme asioista; saat mm. oikeuden osallistua  vuosikokouksiin. Jäsenet kutsutaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin useamman kerran vuodessa. Jäsenmaksun maksaminen on samalla tukea toiminnallemme, jota pyrimme kehittämään jatkuvasti.

 

Tarvitset jäsenkortin, jonka saat meiltä sähköisenä tilaamalla meilistä posti@nmkyvantaa.


Päivitä tietosi

Ilmoita muuttunut yhteystietosi jäsenrekisteriimme. Rekisterissämme on jäsenen nimi, osoite, puhelin, sähköposti ja jäsenmaksupäivä. Voit myös pyytää tarkistuksen mitä tietoja rekisterissämme on osoitteella: posti@nmkyvantaa.fi


Tue Vantaan NMKY ry:n lapsi- ja nuorisotyötä!Vantaan Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ry, vantaa@ymca.fi

  näytä normaaliversio » Ylös