Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.Vantaan NMKY - YMCA Vantaa


Mobiililaitteella sivut toimivat paremmin tästä [linkistä]

Vantaan NMKY ry - työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa vuodesta 1974. Keskeisiä toimintamuotoja  ovat iltapäiväkerhot, harrastekerhot, nuortentoiminta, leirit sekä kansainvälisen NMKY/YMCA -perheen tarjoamat mahdollisuudet. Työn perustana on NMKY:n kolmio, joka kertoo, että ihminen on fyysinen, henkinen ja hengellinen kokonaisuus. Työmme pohjana on Joh. 17:21 "Että he kaikki olisivat yhtä”.

[lyhyt esittelyvideo] [pitkä esittelyvideo]

 Kauden 2020-2021 toimintaan ilmoittautuminen käynnistyy elo-syyskuussa. Syystoiminta käynnistyy 1.9. tai 1.10. Koronasta johtuen kauden käynnistys alkaa porrastetusti. Lisätietoja sivuillamme.
  Kolohongan Koliksen perjantait nuorille jatkuvat läpi kesän ja viikkotoiminta käynnistyy 10.8.!Tue arvokasta työtämme ja liity jäseneksi

Vuosikokous hyväksyi 15.6. Kolohongan YMCA-tilassa v 2019 [toimintakertomuksen] ja tilinpäätöksen. Syyskokous pidetään ma 23.11. klo 19.


Empowering young people


Vantaan Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ry, vantaa@ymca.fi

  näytä normaaliversio » Ylös