Isä-lapsi -toiminta

 
Isä-lapsi -toiminta on Vantaan NMKY:n toimintaa, jossa pyritään luomaan luontevia tekemisen, yhdessäolon ja harrastamisen paikkoja sekä luodaan siltoja isien ja lapsien välille. Vanhemmuuden tukeminen isien kohdalla on tärkeää. Pyrimme etsimään teemoja, jotka kulkevat yhdessäolemisen läpi. Esimerkiksi yhteiset leirikokemukset ovat yhteyttä parhaimmillaan. Isä-lapsi -leirit, isä-poika -leirit, isä-poika -koripallo, perhepelit, askartelukurssit, retket ja vaikkapa Hartwall-jääkiekkopäivät voivat jättää hyvän muiston.
Isä-lapsi ja isä-poika -toiminta on osa Vantaan NMKY:n perhetyötä.
 
Lisätietoja: Justus Kivimäki 040-7620162

”Faija, ota koppi"

Nyt sinullakin, isä, on mahdollisuus tarjota lapsellesi unohtamattomia hetkiä osallistumalla yhdessä Pääkaupunkiseudun isä-lapsi-verkoston järjestämään, jo perinteeksi muodostuneeseen koko perheen isä-lapsi-tapahtumaan.

Missä?
Tapahtumapaikka on Liikuntamylly Myllypurossa, Myllypurontie 1.

Milloin?
Lauantaina 2.9.2017 klo 10.00 – 13.00.

Tapahtuman teemana on tänä vuonna ”Faija, ota koppi"

Isien ja lasten yhteisessä tapahtumassa on esillä eri toimijoita, kuten seurakunta, järjestöjä, seuroja, kaupunginpalveluja jne., jotka järjestävät isä-lapsi toimintaa tai haluavat olla tukemassa isyyttä sekä isien ja lasten välisen yhteisen ajan lisäämistä. Isä-lapsi-tapahtumaan myös äidit ovat lämpimästi tervetulleita!


Mukavaa yhteistä tekemistä isille ja lapsille

Tapahtumat (isänpäivä, aluetapahtumat, yms ks. erill. mainokset)Perhesähly, Sotunki

Isä-poika koripallo, Ilola

Isä-poika -salibandy, Länsimäki


Isien ja lasten frisbeegolf -kurssit
ILMOITTAUTUMISET säännöllisen viikkotoimintamme sivulla

Vantaan Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ry, Sähköposti |  Mobiili